Будителите днес

Dea/ октомври 29, 2018/ Разни/ 0 comments

Будителите днес

В чест на Деня на Будителите Рубик Арт център представя първата самостоятлна изложба на ToltecSeed. В нея можем да видим гледната точка на ToltecSeed за  любимите му личности преди и сега, които заслужават според него да бъдат  наречени будители.

Зад този проект стои Делян Тодоров, чието творческо начало е започнало с графити /когато бил на 14 години/. 15 години по-късно вече рисува дрехи, a отскоро се занимава и със стенопис, защото вече е наясно, че истинската цел на изкуството е да извисява човешкия дух.

1.11.2018 г., 19 ч., Рубик Арт център – гр. Варна, бул. „Приморски“ №5

вход свободен

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment