Вечеря на тъмно във Варна

Dea/ януари 16, 2019/ Разни/ 0 comments

За първи варненци ще могат да опитат преживяването какво е да вечеряш в пълен мрак. Предизвикателно, нали? Подобни експерименти вече са правени по света, като идеята тръгва от Франция, добре е разработена в Германия, но не бих казала, че е много популярна. Просто е нестандартна и със сигурност е запомнящо се преживяване – да си за два часа „в кожата“ на хора, които по един или друг начин са лишени от зрение.

Тези, които ще посетят вечерята на тъмно във Варна ще трябва да се доверят напълно – и на тези, които им сервират и на онова, което консумират! Ще трябва да разчитат единствено на сетивата си – като обоняние, допир и евентуално звук. Без визия, без светлина, дори без телефони, защото идеята е да има комуникация с хората, с които сме в момента. 

Вечерята на тъмно все още се подготвя, ще бъде на 22-ри февруари с куверт от 35 лв. на човек. Все пак, организаторите предупреждават да съобразите облеклото си факта, че е възможно и да го уличите.

В самия край на това нестандартно преживяване, все пак ще имате възможност да видите храната си, така че бъдете спокойни!Но и знайте, че изненадите дебнат отвсякъде!

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment