Да опаковаш мечта

Dea/ декември 18, 2018/ Разни/ 0 comments

Празниците почти ни настигнаха и сега имаме съвсем малко време да си направим равносметка за годината, да разчертаем плана за следващата, а ако не ви се занимава с никое от двете сериозни занимания, имам трето решение: просто се отдалечете от проблемите, като внесете повече красота в делника. Например: в момента ИКЕА ни подсеща, че каквото и да сме избрали на близките си, много е важно и как изглежда то на пръв поглед. Така че с техния „рог на изобилието” в опаковките ни напомнят, че преди всичко жеста е важен, дори да нямаме възможност да направим големите подаръци на близките до сърцето ни хора. Вариантите как да опакованите вашите изненади са повече от три и със сигурност ще ви накарат да се чувствате като в работилничката на Дядо Коледа. Различните цветови решения на опаковките преливат и в различни форми – от стандартните подаръчни торбички /за традиционалистите/, до няколко други – по-нестандартни варианти като  бутилки или аксесоари в малки размери.

  

Радост за очите са и „финалните щрихи”  като панделките и самозалепващо се тиксо, с които можете да развихрите въображението си. Тези малки наглед детайли дават на празника онова трепетно очакване на приятните изненади, които всъщност са най-големия подарък. А и създават настроение, дори да ви липсва!

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment