Да откриеш личния си стил

Dea/ февруари 11, 2019/ Разни/ 0 comments

Ирен е прекрасна млада жена с вид на фотомодел, която завладява с непринудена усмивка и изискано държание. Нейната специалност е по-скоро непозната у нас, но с голям потенциал, затова Ви и срещам с нея. Представям Ви: Ирен Христова – консултант по личен стил и нейното свещено пространство My Stуle Agеncy by Iren Hristova

   

Повечето дами имат претенциите, че прекрасно познават себе си – какво им отива, онова, което е нужно да избягват като кройки и цветове, какви бижута им отиват и т.н. до всички модни детайли, но не винаги нашата представа означава, че имаме препокриваща се с реалността оценка за вкуса и визията ни. И в това няма нищо страшно, щом има хора като Ирен, които са изучавали тънкостите на това изкуство чак в добрата стара Англия. И като тамошен ученик, Ирен е деликатна, когато трябва да поднесе внимателно недотам добри новини и оставя онова чувство на финес у събеседника си, което се рее като остатъчен аромат от скъп парфюм във въздуха.

Сигурно вече се питате как протича интервюто, за да се определи личният ви стил- ами, на етапи! Първо има предварителен разговор, после се установява и коя е водещата цветова гама и подходящото им съчетаване с неутралните цветове, както и анализ на структурата на тялото – за определяне на подходящите кройки дрехи, и на лицето  – за прическа и бижута. После се попълва специално създаден тест – в рамките на 45 минути отговаряте на различни категории въпроси, свързани с вашите предпочитания, за да се определи в какво се чувствате най-добре и в какво бихте изглеждали неотразимо.

При мен напр. се получи интересно стилово многообразие, което е обяснимо с близнашките ми настроения и поводи. Но все пак водещи са класическият стил и градският шик! Което си е вярно, макар в повечето случаи да съм спортна или полуофициална, заради ангажиментите ми в момента.

Най-голямото предизвикателство за Вас обаче може да се окаже реорганизацията на гардероба…Защото ще видите неща, които не носите, но държите на тях по някаква мазохистична причина. Ще откриете забравени дрехи и емоции, свързани с дрехите в гардероба ви и ще установите връзката между отношението ви към старите дрехи и хората, които са ви разочаровали. Не ги носите, но и не ги хвърляте, поглеждате ги от време- навреме и пак ги връщате там, на рафта. Ще установите, че дори имате дрехи с етикета, които чакат своят бал…Тъжно, но факт! Дори и аз имам една такава рокля – в цвят Navy /с дантела/, която купих преди почти година от най-големия МОЛ в Европа. Наистина е прекрасна – маркова и скъпа/на френската фирма Sandro/, но твърде официална, за да я облека. И като отбележим, че напоследък повече ползвам колело…ясно Ви е, че не мога да го карам с нея! Интересното е, че точно след като го направих, отидох на едно доброволческо събитие да четем и записваме в аудио вариант книги за незрящи. И познайте какво се падна освен веселите детски стихотворения на чичо Стоян! Книгата „Проект: Щастие“ на някаква блогърка! И познайте какво ми се падна на мен да чета от нея! Как тя имала една приятелка, която вече е разчистила гардероба си от ненужните „спомени“, задържани от дрехите и се е заела с каузата да настоява и приятелките й да го направят – като за по-мотивиращо първо се изкарват празните закачалки, защото купчината от тях се изнася лесно и действа мотивиращо! Другите две стъпки бяха в почитането и създаването на нови семейни традиции, защото това обединява хората и им влияе положително върху настроението и третото – ако все нямате време да се видите с приятелките си с малки деца или такива с нов бизнес, непременно го направете! Защото отлагането на нещо „засяда“ като мисъл, че нещо не сте свършили, а като го направите се чувствате много добре! И извън това отклонение, но и във връзка с него, трябва да сте подготвени за новия етап от живота си, който започвате – с нова визия, нови дрехи и ново самочувствие. И преход към това е следващата стъпка с Ирен, който действа като балсам за душата – персонален шопинг тур! 

   

Та, резултатът се откроява накрая – автентичен почерк в облеклото.  Което означава не просто да следваме модата, а да „напаснем“ модните тенденции към нашия личен стил, да правим уверен избор и ясни послания чрез елементите на облеклото си.

Ирен Христова е сертифициран консултант от Академията за имидж консултиране “Colour me beautiful academy” в Лондон. Тя вярва, че мисията й е да променя хората с повече красота. Като им помага да видят силните си страни и да ги изразяват съзнателно чрез елементите на облеклото си.

Може да й се обадите, ако решите: 0899/ 88 78 38

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment