Зимни скулптури

Dea/ декември 19, 2018/ Разни/ 0 comments

А някъде по света от голямата зима правят изкуство, а не драма. Добър пример. Да обърнем ситуацията в положителна можем винаги – със смях, чрез хумор или трансформиращо изкуство от какъвто и да е вид. В случая не е важно къде точно е направена снимката, а че е възможно. Както например в Бургас през лятото правят пленери на открито в тяхната Морска градина с пясъчни фигури. Да се радваме на настроенията на природата можем, защото всеки сезон си има своята красота, смисъл и предимства. Просто всичко в живота следва определени цикли и това са различни етапи. За да се радваме на топлото лято, трябва да знаем какво е студено зима. Студът примамва да сме повече време на топло – пред разпален огън, с книга в ръка, със семейството или приятелите. Време за вътрешно израстване и събиране. Хубаво време! Понякога и само за себе си.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*