Източни масажни техники и лечебни практики представят във Варна

Dea/ ноември 15, 2018/ Разни/ 2 comments

Източни практики, които са телесно ориентирани ще бъдат представени във Варна  на 01.12., от 13:00 – 19:00 ч. на адрес: ул. Дръзки №10, студио ЕдинЕние, зала Мандала

ПРОГРАМА
12:45 – 13:00 ч. – Регистрация
13:00 – 15:00 ч. – Тай Йога Масаж с Daniela Jakway
15:00 – 15:30 ч. – почивка – ЧАЙ & КЕТ
15:30 – 17:30 ч. – Ошо Ребалансинг с Petyo Kodjabashev
17:30 – 18:00 ч. – почивка – ЧАЙ & КЕТ
18:00 – 20:00 ч. – Тантра масаж с Stoyan Mechev

ТАКСА за участие – 20 лв. за един, 30 лв. за двама

Записването е предварително на:
Daniela Jakway – 0894 308 318
.
Местата са ограничени – 20 души!

✨Необходими са удобни дрехи, постелка, хавлия, масло и поне 2 ч. преди събитието да се консумира лека храна.

ДАНИЕЛА ДЖАКОАЙ практикува йога от 2010 г. и е Ащанга йога лицензиран от Yoga Aliance преподавател. Преминава обучение в Индия, Майсор през 2015 г. През 2012 – 2015 г. получава инициация в Рейки за първо и второ ниво, обучава се в Енергийно лечение с Прана по системата на мастер Чоа Кок Суи, придобива степен масажен терапевт Класически масаж и ТАЙЛАНДСКИ ЙОГА МАСАЖ.
ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ или NUAD BORAN, както е известен в родината си, е нещо повече от лечебна масажна техника. Той е изкуство, медитация в движение, акт на отдаване чрез ръцете и сърцето, терапия за физиката и психиката. Едновременно релаксиращ и тонизиращ. Практикуван от хилядолетия, в Тайланд той е култура и начин на живот. Базиран върху теориите за 4-те елемента на живота и енергийните канали (SEN SIB), ефекта му не се изчерпва с физическото въздействие върху тялото.

ПЕТЬО КОДЖАБАШЕВ – ОШО РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО); Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (Grof Transpersonal Training); Сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP); Сертифициран терапевт по Класически и Аюрведа Йога масаж.

ОШО РЕБАЛАНСИНГът е разработен в Индия и e един по-усъвършенстван модел на Вилхем Райх. Свързан е с движението на всички енергии в тялото и е известен като „Формулата на оргазма“.? Тялото на човек има памет за всичко, което се случва с него в продължение на целия живот.

СТОЯН МЕЧЕВ – Занимава се с класически масаж от 2003г. Практикува развитие на вътрешната енергетика по метода на Бронников от 2006г. и тантра масаж по метода на Сева Прем от началото на 2017г.

ТАНТРА МАСАЖЪТ е телесно-енергийна практика целяща повишаване на енергетиката на получаващия партньор и премахване на блокажи на енергийно ниво.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*