Източни масажни техники и лечебни практики представят във Варна

Dea/ ноември 15, 2018/ Разни/ 4 comments

Източни практики, които са телесно ориентирани ще бъдат представени във Варна  на 01.12., от 13:00 – 19:00 ч. на адрес: ул. Дръзки №10, студио ЕдинЕние, зала Мандала

ПРОГРАМА
12:45 – 13:00 ч. – Регистрация
13:00 – 15:00 ч. – Тай Йога Масаж с Daniela Jakway
15:00 – 15:30 ч. – почивка – ЧАЙ & КЕТ
15:30 – 17:30 ч. – Ошо Ребалансинг с Petyo Kodjabashev
17:30 – 18:00 ч. – почивка – ЧАЙ & КЕТ
18:00 – 20:00 ч. – Тантра масаж с Stoyan Mechev

ТАКСА за участие – 20 лв. за един, 30 лв. за двама

Записването е предварително на:
Daniela Jakway – 0894 308 318
.
Местата са ограничени – 20 души!

✨Необходими са удобни дрехи, постелка, хавлия, масло и поне 2 ч. преди събитието да се консумира лека храна.

ДАНИЕЛА ДЖАКОАЙ практикува йога от 2010 г. и е Ащанга йога лицензиран от Yoga Aliance преподавател. Преминава обучение в Индия, Майсор през 2015 г. През 2012 – 2015 г. получава инициация в Рейки за първо и второ ниво, обучава се в Енергийно лечение с Прана по системата на мастер Чоа Кок Суи, придобива степен масажен терапевт Класически масаж и ТАЙЛАНДСКИ ЙОГА МАСАЖ.
ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ или NUAD BORAN, както е известен в родината си, е нещо повече от лечебна масажна техника. Той е изкуство, медитация в движение, акт на отдаване чрез ръцете и сърцето, терапия за физиката и психиката. Едновременно релаксиращ и тонизиращ. Практикуван от хилядолетия, в Тайланд той е култура и начин на живот. Базиран върху теориите за 4-те елемента на живота и енергийните канали (SEN SIB), ефекта му не се изчерпва с физическото въздействие върху тялото.

ПЕТЬО КОДЖАБАШЕВ – ОШО РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО); Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (Grof Transpersonal Training); Сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP); Сертифициран терапевт по Класически и Аюрведа Йога масаж.

ОШО РЕБАЛАНСИНГът е разработен в Индия и e един по-усъвършенстван модел на Вилхем Райх. Свързан е с движението на всички енергии в тялото и е известен като „Формулата на оргазма“.? Тялото на човек има памет за всичко, което се случва с него в продължение на целия живот.

СТОЯН МЕЧЕВ – Занимава се с класически масаж от 2003г. Практикува развитие на вътрешната енергетика по метода на Бронников от 2006г. и тантра масаж по метода на Сева Прем от началото на 2017г.

ТАНТРА МАСАЖЪТ е телесно-енергийна практика целяща повишаване на енергетиката на получаващия партньор и премахване на блокажи на енергийно ниво.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

4 Comments

  1. Well written and done!
    I’vejust started blogging just recwntly and realised
    that many people simply rework old ideas but add very little of benefit.
    It’s terrific to see an informative article of
    soome genuine value to me.
    It is actually on the list off factors I need to replicate being a neew blogger.
    Audience engagement aand material value are king.
    Many fantastic suggestions; you’ve unquestionably managed to
    get on my list of sites to follow!

    Keep up the excellent work!
    All the best,
    Crin

Leave a Comment