Какво ново днес и утре във Варна

Dea/ декември 11, 2018/ Разни/ 0 comments

Днес и утре Социалната чайна във Варна отправя поредните си възможности и предизвикателства към постоянните си посетители.

На какво събитие там бихте отишли?

Да разгърнеш потенциала си- Playback театър – днес от 18 до 21 часа. Вход: 34 лв. с включена напитка.

Тричасовият уъркшоп е познат в над 63 страни от десетилетия дава възможност на хората да споделят историите си чрез изкуството, музиката, танца, креативността и смелостта си!
Playback театърът е импровизационен интерактивен театър, който играе историите на хората от публиката с музика на живо, сътворена на момента за всяка история.

Безплатно обучение по дигитални умения на Google във Варна – от 18 до 19 часа на 12.12.2018 г.

Събитието е подходящо за хора, които развиват малък или среден бизнес или искат да научат повече за он лайн маркетинга. То е безплатно, но с предварителна заявка за място.

„Делници без празници или всеки ден е празник “ е също на 12.12..2018 г., но от 19 до 21 часа. Вход: 13 лв. – плащане на място, но отново с предварителна заявка за присъствие.

Къде: Social Tea House, ул. Преслав 53 във Варна

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment