Лечение с гонгове

Dea/ август 29, 2019/ Разни/ 0 comments

За лечебните вибрации, които създават гонгове и тибетските купи вече е ставало дума тук, новото, което ще ви кажа и покажа е хората, които стоят зад това:

https://studio.youtube.com/video/nLArsv0VllA/edit

и първият запис на подобен концерт:
Следете новия Ютуб канал Dear Bulgaria, където ще намерите и други интересни теми. Този проект го развиваме заедно с Патрис Рейсак – един французин във Варна, който иска да покаже колко е красива България в неговите очи. Може би за да я оценят по достойнство и онези българи, които са забравили това. Аз съм от тези, които го знаят и искат да популяризират всичко красиво и родно.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*