Моята първа книга

Dea/ декември 27, 2019/ Книги, Разни/ 0 comments

Здравейте, пътешественици!

Това е моята първа книга, която съм щастлива да Ви представя. Тя е плод да стара идея, която все пак успях да реализирам, макар и не по начина, но който си го представях. Искаше ми се да имам финансовата подкрепа на община Варна, за да се получи едно луксозно издание на няколко езика, но и така е вариант да го има и най-вече да знаем и помним имената и делата на онези хора, които са давали всичко от себе си, за да се осъществи мечтата им Варна да бъде един модерен град, привлекателен за туристи. В книгата „Личности, които промениха Варна“ съм включила 28 души, които според мен имат принос към пъстротата и елегантността на града. Ако не сте успели по някакви причини да дойдете на представянето й / имаше много такива хора от Варна и от страната/, то можете да си я поръчате и от тук, а аз ще Ви я изпратя по желан от Вас куриер.

Банковата ми сметка е в EXPRESBANK

IBAN BG 44TTBB94001527044889

BIC TTBBBG22

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*