Неделна разходка край Варна

Dea/ май 10, 2019/ Разни/ 0 comments

Ако тази неделя сте във Варна, може да се включите в градско тържество извън града, организирано от общината.

11-ти май, от 11 часа в Екопарк „Св. Св. Константин и Елена“, като на място се заплаща само обичайната входна такса.

Има организиран безплатен транспорт, който тръгва от Катедралата и кварталите „Аспарухово“ и „Вл. Варненчик“ в 10 часа.

Във Фейсбук е създадена страница специално за събитието и тя се казва „Варненците да живеят“. В градското тържество на открито ще има за всеки по нещо: арт панаир, семейни надпревари, спорт и забавления, творчески работилници, кулинарно шоу с Иван Звездев, ще участва и Христо Гърбов, конкурси с награди. Към Екопарка ще се отправи велопоход от паркинга на „Паркмарт“, както и шествие с носии от Евксиноград. Припомням, че до там може да се стигне и с автобуси 9, 109 и 409.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*