Новите картини

Dea/ ноември 3, 2020/ Разни/ 0 comments

Любов

Страстта е навсякъде – и в големия град, и там, където са те ! Двамата…Без значение какъв е пейзажът около тях, защото любовта е там, където горим в емоцията. А тя не зависи от мястото и обстоятелствата, а от онова, което кара кръвта ни да кипи.

Маслени бои, 20/30 см., рамкирана

Цена : 30 лв.

Припомням, че всички публикувани картини тук са авторски, тоест – мои. Имаше запитване в коментарите защо не упоменавам автора, отговарям ви веднага – защото съм аз. Може да си ги купите – за вас или за близък. С това ще подпомогнете творческите ми търсения. В тази и други области. Защото, както и друг път съм подчертавала, от този сайт няма да ви облъчвам с реклами, а ще ви помоля ако съдържанието ви харесва, да отделите някакви средства, за да мога да продължавам да ви радвам с информация. Благодаря!

Храмът

Катедралният храм „Св. Ал. Невски“ в София – поглед откъм парка, маслени бои. Това, което трябва да помним и винаги да се уповаваме на него е вярата. Без тази вътрешна убеденост няма как да постигнем каквото и да било в живота си!

Бог е в нас и около нас и само чака да го помолим, за да подкрепи намеренията ни! Нека пристъпваме към всичко с вяра и увереност, че ще се случи по възможно най-добрия начин за нас! Да имаме вяра в онази сила, която знае по-добре от нас кое е най-доброто. За нас самите и за всички останали.

Размер 20/30 см. преди рамкирането. Цена : 40 лв.

Тя

Тя е умна и силна, има вяра – в себе си и в Бога и постига нещата в живота си с лекота. Защото знае и може. Върви по свой път, но се уповава и на висшите сили, разчита на тях.

Масло. 20/30 см. Цена : 40 лв.

Колелото

И ние вървим през света и колелото се върти. Така както се върти и колелото на живота ни. А ние „прелетяваме“ над някои събития в него, а за други поспираме, за да ги изживеем. Тук сме спрели на пауза. За да вдъхнем от красотата на природата, да чуем тишината там, а и тази в нас и най-вече да чуем себе си в това пространство на защитеност, любов и красота, за да „извадим“ отговорите ,които търсим всеки ден.

Масло, Размер: 20/30 см. Цена: 50 лв.

Ако някоя от картините ви е харесала, пишете ми!

Дори и да не я купите – какво резонира във вас.

Ако това съдържание ви допада, може да ме подкрепите финансово на тази сметка:

За Дарение сметка в BANKA DSK – Даниела Георгиева/Daniela Georgieva

IBAN BG 06STSA93001527044889

BIC STSABGSF

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*