Омбудсман във влака

Dea/ ноември 5, 2018/ Разни/ 0 comments

Омбудсманът Мая Манолова се захвана здраво с темата „обществен транспорт“, след като властта се закани да отнеме автомобила на НСО, който ползва. Днес тя ще пътува до Стара Загора с автобус по служебни дела. Утре е насрочила приемна в ускорения бърз влак (т.нар. експрес) София – Варна. Той тръгва в 6.55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа. „Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат“, съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*