Опитвали ли сте терапия с приказки?

Dea/ януари 10, 2019/ Разни/ 0 comments

А защо не?! Терапия с помощта на приказките за малки и пораснали деца предлага едно от йога студиата във Варна.

Тази неделя, 13.01.2018 г. от 13.30 -14.30 ч. в новия дом на Йога студио „Ом Шанти“ на ул. „Преслав“ 35 с Нели Дерали. Цена: 12 лв.

Работилницата за приказки ще пренесе участниците във вълшебния свят на приказките със средствата на рисуването. С помощта на цветни моливи и пастели всеки ще опита да нарисува сам своя любим приказен герой, като същевременно си спомни и поуката от прочетена приказка или притча.  По този начин – като се съчетават приятните емоции с терапевтичния ефект на изкуството, възрастните се връщат в своето детство, а децата се учат да изявяват свободно творческото си въображение и избират добър модел за подражание.
Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment