Споделена градина в София

Dea/ март 31, 2019/ Разни/ 0 comments

Градската зеленчукова градина, която е споделена между хората в урбанизирана София, вече е факт. След година и половина упорита работа, градината на „Горичка“ се появи между блоковете. С труда на 17 души, които наеха 11 кв.м. за целта.

Между другото, има още три свободни места, така че ако идеята ви допада – все още можете да се включите и вие! Организаторите се надяват да се справят бързо и лесно с всички предизвикателства и скоро в София да се появи мрежа от такива междублокови
пространства (а защо не и над? – покривите на високите сгради също биха могли да бъдат оформени в красиви градини и кътове за отдих.


Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*