Помощ отвън

Dea/ октомври 30, 2019/ Духовно развитие/ 0 comments

Ангелите са навсякъде около нас и са готови да ни помогнат, щом ги помолим. Молитвата и благодарността са ключови за позитивното стечение на обстоятелствата в живота ни. Често те са маскирани като случайни срещи и възможности, но зад тях стои помощта, която получаваме вследствие на нашите мисли, думи и действия. Ако сме объркани или зациклили, напр. можем да отправим следната молба:

МОЛИТВА ЗА НАПЪТСТВИЯ

„Мили ангели, моля ви да работите с мен за всеки аспект от моя живот, за да изпълня своята мисия. Аз категорично потвърждавам, че избирам да водя живот, изпълнен с щастие и удовлетворение. Бъдете с мен ежедневно и ме напътствайте на всяка крачка от живота ми. Благодаря!“

„Проявяване с ангелите“, Чарлз Върчу

На снимката: водопадът „Полска скакавица“ до Земен

Според тибетската ландшафтна архитектура, формата на този водопад означава „Очи, които плачат“. Тоест, тук може да изплачите всяка мъка, до дъно и да освободите пространство за нещо радостно в живота си. 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment