Пред Новогодишни намерения

Dea/ декември 10, 2018/ Духовно развитие/ 0 comments

Краят на всяка календарна година е повод за равносметка и залагане на намерения за път през следващата. Радананда /с която вече сте запознати от предишни публикации/ предлага двудневен семинар /между Коледните и Новогодишните празници/  в средата на България в прекрасен комплекс с минерален басейн близо до силно тракийско светилище. Там основно ще приема послания от траките в лични отговори на Ваши въпроси.

Тракийски ритуал „12 желания“

Кога: 28-29.12. 2018 г

Къде:  Комплекс „Тракиец“ ** www.trakiec-bg.com, до с. Старосел

Записване до 15.12.2018 г.

Участие – след пост без месо и алкохол и след индивидуално получена молитва.

Тайното знание на траките наскоро беше предадено на Радананда в светилището „Гарванов камък“ до с. Старосел, което е подредено и проектирано така, че да отговаря на определени състояния на съзнанието и желания на душата. Сега и Вие може да получите лични напътствия, като в самия ритуал ще подредите пъзела на живота си, а ако имате въпроси – на тях ще Ви бъде отговорено след това в директен ченълинг. След зимното слънцестоене е добър момент за разширяване на мирогледа и получаване на благословия, начини за осъществяване на живота, мисия и тайни желания.

Траките вярват, че душата на човек е безусловно свързана с Космоса и всички техни светилища и гробници показват връзката с природата и пътя за безсмъртието на душата.

Комплекс „Тракиец“ **
www.trakiec-bg.com
Резервации 0889 087887
Конна база, открит и закрит манеж.
Разходка с кон или пони 5мин. – 6лв, 10мин. – 10лв.
Вътрешен акватоничен басейн.
Снимки и повече информация в сайта на хотела.

50 лв. е таксата на човек за участие в събитието. Телефон за записване: 0898/ 367749.

Място за събиране на групата- 12.00 часа в с. Труд, Пловдивско, пицария „Station“. От Пловдив посоката е към Хисаря. В с. Труд от първия светофар се завива на дясно. След 400 м. е пицарията с паркинг, на който се изчакваме от 12 до 12.30 ч. След това потегляме към светилището „Гарванов камък“.

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment