Психологически консултации във Варна

Dea/ декември 5, 2018/ Духовно развитие/ 0 comments

Безплатни психологически консултации предлагат през целия ден днес специалистите от Студио за психотерапия и духовно развитие ЕдинЕние във Варна.  

То се намира на адрес:

гр. Варна, ул. „Дръзки“ 10, ет.2, 9000 Varna, Bulgaria
Записванията за психолозите стават предварително
За записване и запитвания: тел. 0885 942 46.
Повече информация за хората, които консултират може да намерите на:
https://psihologia.bg/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF.html
Това е част от идеята за добро здраве и хармоничен живот. Първата консултация е безплатна, а и можете да се ориентирате кой от специалистите би могъл да помогне за решаването на вашия проблем.
Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*