Радананда – лечителката с Ангели

Dea/ октомври 20, 2018/ Духовно развитие/ 3 comments

„Скритото знание е отворено на ангелите.
И когато се свържете с вашите Ангели, те могат да преоткрият за вас тайните на предците. “
ваша Радананда.  24 окт.
Скъпи приятели,

Моята работа е да служа за миротворчеството в света, преди всичко. То се състои в това, да внасям мир – като цяло, но и на отделните души, чрез медитативна молитвена работа с небесните създания. Щастието започва с мира и любовта в душата. А Ангелските същества майсторски въплащават тези качества.
С Тяхната съвместна работа с вас, в последствие произтичат чудотворни изменения – когато вие обновявате вашата връзка с Ангелите Хранители, например.
Работата е там, че в ръцете на вашия Ангел е най-безопасния ключ на познанието, директно от невидимия свят, реинкарнациите и тайните на вашите души, които Ангелите отключват за вас – за познания и осъзнавания на вашата индивидуална душа, Божествените творения и неговите закони. Чрез Ангела-Хранител на вас се дава без осъждане небесни кармични информации от вашата книга на живота и за вашите днешни ситуации, както и за Пътя, и за мисията ви в този живот, а също така и за изчистване и хармонизация.

 

Когато вие решите да получите индивидуалната помощ на Ангела Хранител, трябва да направите пост, за да се настроите за това. А след това заедно да помолим Ангела за онова, което ви е необходимо.
И вашият Ангел ще ви помогне, вие ще почуствате това чудесно спокойствие и огромна любов на вашия Хранител. Той ще изчисти и изцели онова, което ви пречи в тялото и в ума. С благи думи и без осъждане той ще обясни проблема на вашата душа във връзка със зададените въпроси. И ще предостави възможност заедно с него да поработим над избавлението от усложнения и да осъзнаем техните последствия. Той изчиства старото и ви благославя със своята любов за по-щастлив жизнен път и подарява молитва, която върши чудо – хармонира с живота, който вие ще използвате в този период на самосъзнаване и въплащения, с помощта на вашия небесен приятел.


С времето, връзката с Ангела прераства в дружба. Той ви учи да обичате и разбирате света със спокойно сърце. И тогава у вас възниква вашия индивидуален многоизмерeн свят и образ, мисли и действия. Постепенно ще се научите да обсъждате сами идеите си със своя Ангел Хранител – най-добрият приятел и небесен помощник на Земята, вашият дар от Бога по рождение.
Има възможност и за работа с Архангелите и как да вземете тяхната благословия, която Те правят за вас, за семейството, любимите хора и децата.

Желая ви да създадете вашия свят на щастие и любов на Земята!

За връзка с нея:0894/734240

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

3 Comments

  1. Благодаря ти много, мила Даниела
    Да пазят нас Ангели наши и да помагат с мечтите ни!
    и Да отворят нашата тайна на божествен живот на земята!

  2. This is really interesting, You’re a very skilled
    blogger. I have joined your feed and look forward
    to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your site in my social networks!

Leave a Comment