Към светлината

Dea/ октомври 31, 2019/ Картини/ 0 comments

Размер: 20/30 см., масло, платно, Цена: 100 лв. Нерамкирана

Понякога цял живот сме затворени в ограниченото пространство на собствените си лимити. А е нужно само да си го позволим – да излезем навън, да вдъхнем свежият остър мирис на всичко живо около нас и да се огледаме колко е съвършен скритият ред на нещата. Позволи си. Да излезеш от ограниченията и да имаш това напомняне.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*