Мечтана почивка?

Dea/ октомври 5, 2020/ Картини/ 0 comments

Масло върху платно с размер: 25/25 см

Засега нерамкирана. Цена:  70 лв.

 

Ако се питате къде е това място, веднага ви отговарям – Занзибар. И по-точно – източните му брегове. Перфектно е за усамотение и релакс, нали?! Точно затова е и перфектният подарък – за вас или любим човек по повод или без. Дори и само да го съзерцавате, без да ходите физически дотам, пак ще ви се отрази отпускащо. А да живеем без стрес е част от рецептата за здраве. Всъщност, стресът в малки дози е дори здравословен, защото под натиска на обстоятелствата, в мозъка ни се образуват връзки, които сътворяват неща като ново решение на старата ситуация. Но и от това имаме нужда да се отпуснем от време навреме.

Аз мислено съм вече там. Привлича ме по някакъв необясним начин това невероятно синьо. Лазурните отпускащи води и променящо нюансите си небе. Ще ви постна и снимки оттам, когато отида, обещавам! 

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*