Пингвините

Dea/ май 5, 2020/ Картини/ 0 comments

Продължавам серията с добрите пожелания в картини. Може да въздействат на вас или на някой ваш близък, ако искате да го изненадате с подарък. Нека онова, което възприемате, се появи в живота ви. Това може да е изобилие от радост, приятели, семейство, пътешествия и каквото още решите. Платното е рисувано с масло в размери 30/20 см. и все още не е рамкирано.  Продадена. Ако все пак ви допада сюжетът, пишете ми! Ще ви я направя.

 

 

Ето и други възможности, които наскоро направих в завършен търговски вид:

Масло върху платно с размери 37/37 см.

Продадена. Ако ви харесва картината, пишете ми, ще се опитам да я направя и за вас!

Това е романтична Италия, по-точно езерото Комо. Терасата на любовта. И мечтите. Оттук тръгват много нови проекти. Проверете дали е така за вас!

Масло с размери 47/38 см.

За съжаление и тази вече не е налична. Но ако ви допада / в тези или други цветове, поръчайте ми!

Да си изберем визия и да си наречем бъдеще! Пишете ми.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*