Книги срещу отпадъчна пластмаса

Dea/ октомври 16, 2018/ Книги/ 0 comments

Бъди модерен, стани еко будител в Деня на будителите!

Кампания „Еко будител“ ще даде повод в Деня на народните будители – 1-ви ноември във Варна да си припомним, че да си будител има различни измерения. За определени количества предадена пластмаса хората ще получават ваучери за книги. Организатор на събитието са „Еко Партнърс България“ със съдействието на Община Варна, „Пристанище Варна“ ЕАД и книжарници „Сиела“

Заповядайте на 1-ви ноември на Морска гара – Варна, 2-ро корабно място, между 10 и 13ч. Ще се приемат празни и смачкани пластмасови бутилки от вода, безалкохолни, бира, сокове и мляко, опаковки от шампоани, миещи препарати, козметични продукти, кутии за храна и сладолед, найлонови торби и пликове. За предадени пластмасови отпадъци над 3 кг ще се дава ваучер на стойност 10 лв. за нови от книжарници „Сиела“.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment