Арапя

Dea/ ноември 5, 2018/ Пътешествия/ 0 comments

Арапя е едно от най-южните заливчета по нашето Черноморие, което крие много романтика. Да изпиеш сутрешното си кафе, напр. с тази гледка е нещо, за което много хора цяла година мечтая!

Много заможни хора оценяват зареждащия престой там в летните дни. Също и доста бохеми намират начин да се събудят с гледката от Арапя към морето, да усетят острия полъх на вятъра с режещо чистия йонизиран въздух и крясъка на птиците.

Това са частни имоти – повечето каравани, превърнати в летни вили. Когато собствениците им не са там, може да ги ползвате под наем. Поне тези, които се отдават, де! За другите, които идват само да видят това специално място има и плаж – не голям, но с условия /чадъри/, спасител и няколко заведения, в които освен кафе и мохито, може да поръчате сготвена на място храна.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment