с. Осмар, Шуменско

Dea/ октомври 17, 2018/ Пътешествия/ 1 comments

Тодор Свещаров вече не е сред нас, но харизмата му се помни. Заради мъжкото поведение и думи на място. Като че ли има какво да припомним/научим и приложим, за да живеем по-добре, да сме по-богати и удовлетворени. Видеото е заснето като част от туристически филм за Шумен и региона от екип на БНТ – Варна. Добре де, „страхотния екип“: Даниела Георгиева /репортер/ и Неделчо Чавдаров /оператор/, който винаги ми приемаше и най-налудничавите предложения. Наистина се забавлявахме, докато работихме и смятам, че това е единствения начин да правиш нещата, дори когато нямаш време или въпреки всичко. Много мил спомен!

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*