Честит празник, планинари!

Dea/ декември 11, 2018/ Пътешествия/ 0 comments

На всички, които познават усещането за изкачване на върхове пожелавам още много набелязани цели и изпълнени мечти! На онези, които не разбират това въодушевление пожелавам поне да опитат, за да разберат какво е да превъзмогнеш себе си, да победиш страховете си, да прекрачиш предела на възможностите си дори и да разбереш, че винаги можем много повече, отколкото предполагаме. Затова и го правим – отново и отново дори и по един и същи маршрути, защото винаги имаме и какво ново да преоткрием – в себе си или в съвършенството на природата.

Накъдето и да решите да поемете из нашата родина, ням ада сбъркате! Ето и някои по-конкретни идеи:

http://mgu.bg/geosites/list.htmlfbclid=IwAR0t_z3pxzULSo6PO7PRG9a1nW8h7DrPe93n2mgeswvgU44JKyH9LOZKrXQ

Геоложки феномени на България

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*