5 планини за 15 дни!

Dea/ ноември 7, 2018/ Пътешествия/ 0 comments

Това събитие е за всички, които не могат да си представят живота без пътувания и планини.

Ако се чудите дали е възможно да се преминат 5 планини за 15 дни има един начин да го разберете –като присъствате на представянето на маршрута „Петте планини” в рамките на пъстрата поредица  „Пътувам, значи съществувам”!

Трансевропейският туристически маршрут Е4, познат още като „Петте планини“ прекосява билата на едни от най-респектиращите наши планини – Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянка.

Ще чуем разказ за маршрута, духа, волята, трудностите и разбира се – приятелствата, които се случват вподобни ситуации. А те често са за цял живот! Ще го представят планинските водачи Росица Димитрова и Денка Георгиева от клуб по пешеходен туризъм „Нови Хоризонти“ към ТД „Родни Балкани“ – Варна.

Къде: Социалната Чайна на ул. „Преслав” 53 във Варна

Кога: 15.11.2018 г., от 19 часа

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment