Науката освен красива, може да е и интересна!

Dea/ декември 9, 2018/ Разни/ 0 comments

Щура лаборатория в гр. Добрич организира космическо шоу за деца като част от нов Фестивал за запознаване на най-малките с науката.
Той ще се състои на 16.12 от 10 ч., 12 ч. и 14 ч. в гр. Добрич, комплекс „Рекар“ на адрес: ул. „Калиакра“№ 53
Записването е на телефон: 0885/ 869029
Събитието продължава 60 минути и е съпроводено с много емоции за децата!
Щура лаборатория и Мобилен Планетариум Астронет ще зарадват всички любознателни деца с подарък!Участниците ще наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.

Мобилната конструкция на Планетариума може да побере до 25 участника. Филмите, които децата ще наблюдават се прожектират на 360 градуса и създават усещане за пълно присъствие. Прожекциите са на тема Космос и природа и със сигурност ще впечаталят малките си посетители.

Записване на телефони: 0885869029. За въпроси: 0889946111
Адрес: гр. Добрич, Комплекс „Рекар“, ул. Калиакра 53
Цена – 15 лв.
Можете да закупите и научни епруветки за домашни експерименти на цена от 12 лв.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment