Моника Балци във Варна на 25.10.2018 г.

Dea/ октомври 11, 2018/ Духовно развитие/ 0 comments

Прекъсване на връзката с ограничаващите модели на мислене и поведение, които сме попили от колективното несъзнателно; освобождаване от външна намеса (доминация и манипулация).

Цена: 44 лв., записване – 0878 69 56 56 – Нели Галмадиева
Сесията ще започва в 19.00 ч.

Час по-рано – от 18.00 ч Моника Балци ще изнесе лекция за паразитите в нашия живот, влиянието им по време на еволюционното ни израстване,начини за детоксикация, значение и култура на храненето -нови научни факти по проблема.
Цената за участие само за лекцията – 22 лв, при комбинация със сесията  – 60 лв. / лекция + сесия/.

Сесията се провежда от Моника Балци, холистичен лечител от Италия, посредством инструмента IPR (Initial Path Room) – Пространство на изначалния път. Той работи на квантово ниво: всеки един от стъклените цилиндри има интегрирани в себе си над 32 000 ДНК кода (виж банера на събитието). Те са тези, които изсмукват енергийните токсини от чакрите и прекъсват връзката с несъзнателни модели на автосаботажи.

Работата в група е много ценна поради факта, че благотворният ефект се увеличава многократно (закон на енергията). А личните ползи на участниците в сесията влияят положително на свързаните с тях хора – семейство, родословно дърво, приятели.

При груповата сесия и инструмента IPR основен акцент са чакрите и енергийните импланти, които са резултат от външна доминация и манипулация (енергийно прикрепване към Егрегори – т.нар. мисъл-форми, които са подхранвани от множество хора, или още т.нар. колективно несъзнавано). Инструментът прекъсва връзки с егрегори и изчиства блокажи от всички чакри.

Eфектът след лечебната сесия е:
–  лекота, освобождение
–  центрираност в себе си, вътрешен баланс
– подмладена, сияйна кожа
– тотално отсъствие на тревожност и безпокойство
– положителна промяна в мирогледа
– безпричинна радост
– увеличена способност за приемане и толерантност към заобикалящия ни свят
– благост, мекота

В следващите три дни, желаещите могат да се запишат на индивидуални сесия при Моника – на 26, 27 и 28.10.2018 г.
Първата индивидуална сесия с Моника винаги е PMT (Pyramidal Memory Transmutation) – Пирамидална трансмутация на спомени. Тук се работи на индивидуално ниво с човека и неговата житейска карма. След това може да изпробваш и някои други сесии според индивидуалните си потребности, като най-новото в лечението на Моника Балци е работата по конкретна тема.

Моника Балци има над 13 г. опит в енергийното квантово лечение

Инструментите, с които работи представляват технология създадена от френския учен натуропат Жоел Декатийон, чрез която от ДНК се “изсмукват“ тежки спомени и блокажи, ненужна негативност, емоционални травми и кармични възли (от този и от минали животи), вследствие на което клетъчнатата памет се изчиства. Прекъсват се връзки на чуждо влияние и манупалиция.

Подробности за метода и създателя му можете да намерите на официалния уебсайт на Жоел Декатийон: http://steel-storm-staelhe.info/pmt-uk.html

Повече за Моника Балци може да намерите и тук, в предишна публикация.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment