Рецепта срещу рак

Dea/ юни 24, 2020/ Духовно развитие/ 0 comments

В деня с най-силно въздействие на билките /Еньовден, тоест – днес/ Ви предлагам  една изпробвана рецепта на Емил Елмазов срещу рак. Известният български билколечител и ирисодиагностик пътуваше из цялата страна с препълнени графици, за да помага на всички, които го търсеха. Билките, които предлагаше, отглеждаше в Балкана в екологично чист район – място, наречено „Билкария”. Внезапно обаче загубихме този човек. Твърде рано, дори още няма година. Но пък всеки си тръгва, когато е свършил работата си на Земята и в живота, за който е дошъл на нея. След себе си Емил Елмазов остави освен хубави спомени и една специална рецепта за всички, които са отчаяни от тежката  диагноза: „Рак”. Рецептата е дадена в интервю за „Портал 12” . Ето я и нея:

Стръкове от бял оман – 60 гр.
Стръкове от полски хвощ – 50 гр.
Листа от бяла бреза – 50 гр.
Листа от мента – 40 гр.
Стръкове от обикновен пчелник – 40 гр.
Стръкове от камшик – 40 гр.
Цветове от жълт смил – 40 гр.
Листа от жълт кантарион – 40 гр.
Стръкове от горицвет – 30 гр.
Корени от гол сладник – 30 гр.
Корени от ревен – 20 гр.
Корени от медицинска ружа – 20 гр.
Корени от бяла / синя перуника – 20 гр.
Връхчета от горски енчец – 20 гр.
Стръкове от змийско мляко – 20 гр.
Корени от кисел трън – 15 гр.
Корени от жълта тинтява (защитен вид) – 15 гр.
Дръжки от бял имел – 30 гр.

Прием:
10 дни: 1 чаена лъжичка от сместа се запарва с 300 мл.вряща вода и престоява няколко часа, до изстиване. Прецежда се и се пие 3 пъти по 100 мл.преди хранене.

10 дни – същото се повтаря, но с 2 чаени лъжички
10 дни – 3 ч.л.
10 дни – 4 ч.л.
10 дни – 3 ч.л.
10 дни – 2 ч.л.
10 дни – 1 ч.л..

Почива се 1 месец и се повтаря. А когато всичко отшуми, се провежда по един курс пролет и есен, до живот.

Както знаем, билките имат бавно въздействие във времето, но пък с натрупването на подходящата комбинация в организма, положителните резултати са налице! Аз Ви пожелавам никога да не Ви се налага да се убеждавате лично дали тази рецепта е „идеална” за всички ни. Вярвам, че е така. Преписвайте я и я предавайте там, където се нуждаят от нея. Желая Ви здраве и много радост, защото когато ги имаме, можем да осъществим и всички останали неща, които искаме от живота. И не забравяйте, че по-лошо от това да умреш е да не си живял. 

Накрая ще си позволя един цитат от д-р Елмазов. Това са негови думи от миналогодишния Еньовден, а вие преценете актуално ли е и на какви мисли ви навежда: „Много човеци днес страдат от неосъзнавана тъга, чийто извор са апокалиптични внушения. Често светът се разпада в много съзнания от лоши предчувствия. Духовната страна ги усилва. Дори нещо хубаво да се случва край теб, настървените към трагедии телевизии ще те отмъкнат надалеч да ти покажат катастрофа, убийство, бедствие, грабежи на елитите, страдания на бедните, пожари от безумие…“

 
д-р Емил Елмазов
Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment