Акро йога

Dea/ март 18, 2019/ Разни/ 0 comments

Която и духовна практика да вземете, всяка една то тях има и физически упражнения, които целят да интегрират наученото на теория в тялото. Телесните упражнения са важна част от двигателната активност на днешния човек, дори и да се плаши да е последовател на някое духовно учение. Няма страшно, така също макар и с друг темп, пак се еволюира. Бялото братство си има паневритмия, източните практики – йога и т.н. Всеки има своя версия как да раздвижи енергията по меридианите, като целта винаги е една, както и да се нарича: ускорена еволюция на съзнанието!

Практикуването на този тип йога влияе положително на хронични здравословни проблеми като депресия, безсъние, тревожност, възпалителни процеси. Като бонус ефект – и върху храносмилането и кръвообращението. Всъщност, каквото и да практикувате, важното е, че го правите и по този начин – чрез разтягане и задържане, колкото ви е възможно да позволите на блокажите в тялото да се освободят, а на съзнанието да проумее, че няма невъзможни неща, защото до вчера сте имали много повече ограничения вярвания.


Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment