Великденско залесяване в Добруджа

Dea/ април 22, 2019/ Разни/ 0 comments

Ако нямате големи планове за почивните дни през предстоящите Великденски празници и сте в близост до Добруджанската земя, ето едно предложение за вас, което може и да е семейно или просто събитие с кауза! А то е свързано със засаждането но млади дръвчета – 200 явора и 200 акации ще бъдат засяти в района на с. Ломница, общ. Добрич. Всеки желаещ е добре дошъл!
За децата организаторите са подготвили Великденска игра, чиято цел да бъдат открити 60 Великденски яйца, прикрити някъде в околността…За целта молим участниците да си носят кошничка или кофичка, за събирането им!

И така: 27.04.2019 г. от 9 ч. – с. Ломница, Добричко

Какво да си носите:
– вода за пиене;
– гумени ботуши – черноземът пази дълги спомени от валежите;
– ръкавици – за удобство;
– права лопата – за дупките;
– музикален инструмент – за настроение;

Село Ломница се намира на 18км от Добрич в посока Крушари. След с. Паскалево на ок. 8км има в дясно отбивка за Ломница (има табела). Ще се съберем още в началото на селото, където ще залесяваме около старият гьол 🙂
Ще има хора и от Добрич, те ще се съберат на паркинга на Кауфланд в 9 ч. и ще изчакат желаещите до 9.30 ч., след това тръгват към с. Ломница. Ако нямате транспорт, може да се присъедините към някой оттях! Тел. за контакт: 0898/ 428390!

все още не е уточнено къде и в колко ще се срещнат за да тръгнат, но можете да споделите пътуването! Следете публикациите, ще го добавя.

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment