Архангелов ден е

Dea/ ноември 8, 2018/ Духовно развитие/ 0 comments

За какво „алармират” проблемите със щитовидната жлеза или сърцето? За конфликти и неизказани думи.
Това се случва на хора, които често се чувстват емоционално изоставени от най- близките си. Тогава се появява нещо като дупка в аурата.  Архангел Михаил обаче може да помогне, ако го помолим.

Това твърди Нели Конуей, която контактува с Анлеги и Архангели, това твърди и Радананда:

Всичко е възможно да промениш заедно с Архангел Михаил!

Архангел Михаил е най-близо до нас, пази ни и се грижи за нас, когато го помолим. „Забелязах в стотиците проведени сеанси с ангелската помощ, че след Ангелът Пазител, Той – мощен и мъдър Архангел винаги е първият, който предлага пречистващо вълшебство на Духа и се занимава с осъзнаване и отказ от грешното разбиране на ситуацията в нашия живот на кармично ниво. Всичко е възможно да премениш заедно с Архангел Михаил! Той пречиства всички негативни матрици и възрожда любовта в нас, щом го помолим” – това споделя Радананда от досегашния си опит.

Повече за чудотворни връзки със Светлите същества можете да разберете още тази вечер:
от 19.30 ч. за тези, които са в гр. София, медитация до Орлов мост

в галерия „Махадева”, на ул. „Янтра” № 3

Нека светлината и любовта да пребъде във вашия живот и този на близките ви! Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment