Гонгове ще вибрират в Аладжа манастир

Dea/ август 2, 2019/ Духовно развитие/ 0 comments

Първата Гонг формация в България вече направи няколко успешни концерта през годината. От началото на годината пространствата на Радио Варна и Планетариума събраха стотици фенове и любопитни да присъстват на това тайнство. То се осъществява от петима инструктори по йога от Варна, обединени от идеята да направят нещо за хората, града и страната заедно, обединени, без да се включва егото в намерението. За лятното слънцестоене определиха Двореца в Балчик, през юли пространството на Римските терми  във Варна събра също голяма публика и сега – през август е ред на Аладжа манастир/ 17.08.2019 г. от 21 ч./ Идеята при избора на местата е чрез вибрацията на звука да се събуди древната сила на България и тя да стане единна. Звуците резонират в човешкото тяло и го лекуват, така действат и на пространството.

Новото този път в програмата ще бъде настройването на публиката към мястото с мълчано хоро и  суфисткия танц Сема, като общото между тях е, че всички тези древни практики – и на монасите-отшелници в Аладжа ванастир, и на суфите и българското хоро всъщност стигат до едно нещо – мълчаливото приемане на Бога в сърцата ни.

Цена: 3 лв. вход за музея и 15 лв. за концерта. Ако имате желание, като дарение може да оставите и повече!

Повече за „SeAcret Sounds“:

Петимата – Нели Русева, Весела Налбанчева, Ясен Георгиев, Даниела Джакоей и Джо Кроудър са ученици на Grand Master Massimo Piazza от Италия, при когото са получили основата в познанието за звука и изключителната мощ на Гонговете и древните музикални инструменти. Групата вярва в доброто и безкрайната Сила на Вселената, затова и предприема тези иновативни концерти. Всеки по отделно има свой духовен път, работи в различно студио, където се практикуват йога и други духовни и лечителски практики. Събрали заедно своя опит от различни аспекти, те влагат цялата си любов и отдаденост в съвместния им проект – „SeAcret Sounds“. Огромната сила на това да сме заедно е посланието им към всички, чийто фокус до този момент е бил съревнованието. Пътят към успеха и удовлетворението е през обединението, винаги! В това са убедени петимата лечители с гонгове и други древни инструменти, това биха били щастливи да усетят и всички присъстващи. Заповядайте на 17.08.2019 г. от 21 ч.

Тук има повече информация за тоновете на планетите и честотите на инструментите им, които резонират в нас и в пространството:

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment