Лечение със звуци

Dea/ ноември 15, 2018/ Духовно развитие/ 0 comments

От дълбока древност вибрациите са били познати като начин за лечение – шаманския тъпан напр., в различните традиции е един от методите за подобряване на здравето или разширяване на съзнанието. Освобождавайки отрицателни емоции като съмнение, недоверие и страх, ние отваряме пространство в себе си за разгръщане на нови таланти.

В момента съществуват различни достъпни практики, които могат да ви помогнат в разгръщането на потенциала – като гонг сесии, тибетски купи и ред други. Те са настроени на определена честота и тя лекува дадени проблеми. Напр.:

396 херца е честотата на преобразуване на тъгата в радост и заменя чувствата вина и страх с позитивни емоции

417 херца пречиства травмиращи преживявания, улеснява промяната

432 херца е в на.силен синхрон с природата, лекува

528 херца резонира с честотата на Земята, регенерира ДНК и носи чудеса

638 херца засилва комуникацията, толерантността и любовта

741 херца – изчиства токсините от клетките

852 херца събужда интуицията

Вибрациите обаче имат и отрицателно въздействие:

440 херца напр. е честота, която е в разрез с човешкото здраве, не се среща естествено в природата и е възможно да навреди.

Так а че ако нещо ви дразни, не се насилвайте да го слушате, дори да ви убеждават, че е за добро, възможно е в момента да не е добро за вас.

Ако искате положителни промени в живота си, без излишни средства, може да действате и сами – в мрежата има клипове, които въздействат на подсъзнанието замаскирани зад природни звуци. Те заменят старите ни убеждения с нови в различни проблемни области от живота ни като финанси, лични връзки, здраве, емоции. Разгледайте ги – наистина са много, качени са в YouTube от Мария Стефанова. Но също така прочетете внимателно насоките й. Желая ви изцеление!

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment