Дарете книги

Dea/ октомври 28, 2018/ Книги/ 0 comments

Дни преди празника на Народните будители, във Варна призовават да дарите книги от личната си библиотека за читалището в с. Шейново, до Казанлък. Акцията се координира от Мариан Желев, който лично ще ги вземе от удобно за Вас време и място и ще отнесе общото дарение до библиотеката в Народно читалище „Освобождение-1884“ с. Шейново. Там се нуждаят от романи, съвременна литература, както и ученическа литература.

Ако имате книги, които искате да дарите или да осигурите от друго място няколко заглавия, имате още малко време да го направите!

0887371953  – Мариан Желев

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment