Нов полет от Варна

Dea/ декември 21, 2018/ Пътешествия/ 0 comments

Нова самолетна връзка ще даде възможност на пътешествениците от Варна да стигат по-бързо до полската столица. Линията Варна-Варшава ще направи първия си полет на 9 юни / точно на моят РД!/ и това е само началото и за други морски градове у нас да имат подобни възможности, съобщиха от пресслужбата на националния полския авиопревозвач

Полетите ще се извършват веднъж седмично – в неделя и ще се изпълняват със самолет тип Boeing 737-800. Като начало е планирано маршрутът да е предимно летен  – до 29 септември 2019 г.

Само за два часа пасажерите ще стигат до летище Шопен от Варна в обедните часове. И в обратната посока – към летище Варна времето на излитане и кацане е през деня.

Бон воаяж!

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment