Йога за мъже

Dea/ октомври 27, 2018/ Разни/ 0 comments

За първи път във Варна – йога за мъже!

Ама това за мъже ли е…се питате сигурно вие в този момент – има един начин да разберете отговора от първо лице и то е като посетите още тази събота практиката с Дойчин.

Занимава се с това от осем години и вече е наясно, че йогата му помага за поддържането на добра форма, регулиране нивата на стрес и по-добро управление на бизнеса. Вече практикува и преподава различни стилове йога, ангажира се и като персонален треньор.
Любимият му стил йога е Аштанга йога +, ако можем така да го наречем, защото добавя силови и интензивни движения за повече предизвикателство към координацията, равновесието и силата на всеки един. На шега нарекъл този клас Dude’sYoga (йога за пичове). Но по-важното е да запознае и научи другите на основите в йога – дишане и осъзнатост, по един забавен и подходящ за мъжката психика и физика начин. За целта използва като музикален фон не успокояващи мантри и лирични звуци, а нахъсващата #RockThatMatDude.

Дойчин Кършовски – 0888212110, НЕОБХОДИМО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment