Обичам да пътувам

Dea/ октомври 31, 2018/ Духовно развитие/ 2 comments

Обичам да пътувам – без значение къде!

Защото знам, че където и да отида, ме чака нещо интересно. Нещо неизживяно преди. Нещо различно. Различно от всекидневието, защото мястото, хората и обстоятелствата са други. Дори аз ставам различна, когато пътувам. Или повече себе си, но се харесвам повече – със сигурност! Харесвам и усещането, което ми дава тръпката на новото изживяване. Най-забавно е, когато сам носиш отговорност за пътуването, не някой друг да го организира и това винаги носи рискове. Защото, ако нещо е възможно да се обърка, то със сигурност се обърква. И това те заставя да вземаш бързи решения и предприемаш действия с неясен край. Несигурността и прекрасния завършек. Играта.С времето, настроението, обстоятелствата, късмета – обичам тази руска рулетка! Вълнуващо е! А нали затова живеем всъщност – за да се чувстваме живи. И това усещане го получаваме най-пълно, когато сме извън зоната си на комфорт, тоест – на път!

P.S. – този надпис „ме намери“ в Лондон – тоест, на път

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

2 Comments

  1. Outstanding story there. What occurred after?
    Thanks!

    1. Продължавам да обичам да пътувам…Но тази година знаете как е. На мен не ми пречи много, понеже си обичам България и тук има прекрасни места, на които да ходя пак, и пак. Мога и вас да заведа, но наистина понякога имаме нужда от нови преживявания енергията, която носи всяко различно място. Хубава година ви пожелавам!

Leave a Comment