Книгите, които ми въздействат – конкурс

Dea/ октомври 11, 2018/ Книги/ 0 comments

Книгите, които ми въздействат – конкурс за български автори до 27 г.

Общността на Човешката библиотека и творчески клуб „Светлини сред сенките“ отправят предивзикателство към всички читатели на възраст до 27 години да участват в седмия ежегоден конкурс:”Копнеж за растящо творчество”

В него може да се включи всеки, който пише на български език. Тази годината темата му е „Книгите, които ми въздействат“. Търсят се рецензии, есета, размисли за онези книги, които силно са ни впечатлили, развълнували, може би даже променили – без значение дали са хартиени, електронни или аудио и как са публикувани. Копнежът изрично приема комикси, книги-игри, визуални романи, интерактивна литература и всякакви други форми на изкуство, в които четенето изпълнява главна роля.

Крайният срок за участие е 15 ноември 2018, а пълните условия са описани в сайта на Човешката библиотека: http://choveshkata.net/blog/?p=6834

Отличените автори ще бъдат обявени през декември. Наградите им включват книги (електронни и хартиени), онлайн публикация и участие в творчески работилници по писане.

 

Share this Post

About Dea

Живея на морето и мисля като Хемингуей. Карам колело, вместо кола и обичам природата - да й се наслаждавам. Перфектна е без нашата намеса! А където се налага, нека бъде за подобрението й - така смятам. Обичам да пътувам, защото тогава се "разширявам". Сетивата ми се обострят, а срещите ми с хора и ситуации никак не са случайни... Обичам и да чета, и да преживявам. Понякога пътувам и така! Чрез другите и техните истории. Защото всички сме свързани по един или друг начин, а чуждите емоции нерядко са и наши. Да се наслаждаваме заедно на пътуването си през живота - пъстър е!

Leave a Comment